25 důvodů, proč by vaše firma měla přejít na WordPress

WordPress začal vznikat v roce 2003 a od té doby se stal asi najpopulárnejším redakčním systémem (CMS) na světě. WordPress dnes používá více než 40% všech webů, které každou chvíli publikují nové příspěvky. A to v tom ještě není zahrnut původní blog WordPressu.

Proč je tento široce používán CMS systém tak oblíbený? Jednoznačně pro svou výkonnost. A v čem se skrývá jeho síla? Podívejte se na následujících 25 důvodů, proč by vaše firma měla přejít na WordPress a uvidíte…

25 důvodů proč má vaše firma přejít na WordPress

1. Je to zdarma.

Bez ohledu na to, zda jste blogger nebo začínáte nové online podnikání, fakt, že WordPress je 100% zdarma, je úžasný. Nejlepší ze všeho je, že i když se vaše stránka stane populárnější, než jste si kdy uměli představit, nečekají vás žádné skryté poplatky. WordPress bude bude pro vás vždy zdarma.
Obrovské plus je v tom, že WordPress je open source. To znamená, že můžete vylepšit nebo změnit zdrojový kód, abyste vytvořili optimálně správné stránky podle svých představ.

2. Výkonný systém ihned.

Na rozdíl od jiných systémů správy obsahu je WordPress připraven k použití ihned po instalaci. To znamená, že nemusíte vyhledávat, instalovat a konfigurovat dlouhý seznam doplňků jen proto, abyste získali navíc funkce, protože ty už má WordPress v základě (komentářů RSS kanály, revize atd.). “
https://codex.wordpress.org/Installing_WordPress#Famous_5-Minute_Install

3. Flexibilní.

Flexibilita programu WordPress je další funkce, která je k nezaplacení. Bez ohledu na co používáte WordPress, ať už jako osobní blog nebo hojně navštěvovaný webshop, WordPress je dostatečně všestranný na uspokojení všech vašich potřeb prostřednictvím rozsáhlých funkcí a rozšíření.

4. Přátelský pro vyhledávač.

Nejoblíbenější vyhledávací nástroje ve skutečnosti upřednostňují stránky, které používají WordPress, protože jejich rámec je snadné prohledávat. Matt Cutts od společnosti Google během WordCamp v San Francisku 2009 jednoznačně chválil WordPress. Jeho osobní blog běží na WordPressu.

5. Bezpečné a aktuální.

Vzhledem k tomu, WordPress je tak populární CMS, nemělo by být překvapivé, že je cílem pro hackery. Nicméně, WordPress bere bezpečnost svých uživatelů velmi vážně. I když můžete udělat některé základní bezpečnostní chyby, jako například stahování témat nebo doplňku z nedůvěryhodného webu, program WordPress neustálou aktualizací brání útokům. WordPress má funkci automatické aktualizace od vydání verze 3.7.

6. Přizpůsobitelné.

Jediným kliknutím můžete pomocí tisíců doplňků a motivů, které WordPress nabízí, přizpůsobit své stránky tak, aby se zobrazovaly a fungovaly přesně podle vašich představ. Pomalu nekonečný počet funkcí, které WordPress nabízí, umožňuje vytvořit webové stránky nebo blogy, po kterých jste toužili.

7. Jednoduché použití.

Další velkou výhodou používání WordPressu je snadné používání. Platforma je uživatelsky příjemná, intuitivní a snadno se učí. Ve skutečnosti se můžete naučit používat WordPress za několik minut. Není divu, že WordPress je známý svou slavnou „5-minutovou instalací“.

8. Množství podpory.

WordPress také přichází s bezprecedentní podporou. Vděčíme za to rozsáhlé komunitě WordPress, kde můžete řešit jakékoli dotazy nebo obavy prostřednictvím WordPress fór.

9. Multimédia.

Přidání obrázků, videa nebo zvukových souborů je skvělý způsob, jak zlepšit zážitek návštěvníků. Naštěstí WordPress usnadňuje vložení multimediálních souborů do stránky nebo příspěvku. Nejen, že je snadné nahrát multimediální soubory, ale i přímo v knihovně médií můžete upravovat soubory, například obrázky.

10. Přátelský k mobilům.

Dnes je důležitější než kdy předtím, aby webová stránka byla přátelská k mobilním zařízením, aby vyhovovala inteligentním telefonem a tabletem. Ne vždy to je jednoduché a ne vždy se to podaří. S programem WordPress se však tímto problémem nemusíte zabývat. Už prakticky neexistuje téma, která by nebyla responzívna.

11. Integrace.

WordPress integruje některé současné nejvýkonnější platformu, které poskytují vaší firmě další výhody. Potřebujete spustit e-mailovou kampaň? Můžete použít službu jako Aweber nebo MailChimp. Chcete prodávat produkt nebo službu? WordPress může spolupracovat s některými z nejpopulárnějších platebních bran na světě.

12. Snadná správa.

Jak jsem již výše uvedl, WordPress má zabudovaný automatický updater pro bezpečné aktualizace. WordPress vás také vždy upozorní, když vzniknou aktualizace pro vaše témata a doplňky. A proto můžete vždy být v pohodě, co se týče správy vašeho webu na WordPressu, protože vždy bude na nejnovějších aktualizacích. To bude vaše webové stránky bezpečné a aktuální.

13. Více než jen blog.

Zatímco WordPress získal svou pověst jako skvělá blogovací platformy, která může být vložena do existující webové stránky, dnes už i samotný WordPress může být použit jako webová stránka. Protože WordPress obsahuje strukturu příspěvků a stránek, můžete mít denní blogové příspěvky, jakož i statické stránky – například kontakt nebo stránky „O nás“.

14. Vytváří komunitu.

Ať už jde o to, že sdílíte své blogové příspěvky v sítích sociálních médií nebo komunikujete s návštěvníky v sekci komentářů, WordPress má funkce a pluginy, které umožňují pohodlné a snadné vytvoření komunity.

15. Šetří vám peníze.

Pamatujte, WordPress je svobodný software. To však není jen jedna oblast, kde ušetříte peníze. Vzhledem k tomu, WordPress je open source a uživatelsky příjemný, nebudete muset najmout web designérů nebo programátory k vytvoření nebo udržování své stránky.

16. Mnoho řešení elektronického obchodu.

Pokud používáte WordPress pro vaše podnikání, pak můžete být rádi, že existuje několik řešení elektronického obchodu, které převedou váš web na digitální obchod. Pomocí doplňků jako WooCommerce, WP eCommerce nebo Shoppe můžete jednoduše začít vydělávat peníze online.

17. Nejste vázáni k jednomu poskytovateli hostingu.

Pokud potřebujete změnit poskytovatele nebo hosting, ať už proto, že nemohou zvládnout provoz, nebo jste s nich pouze frustrovaný, můžete to udělat bez velkých nákladů. Je to proto, že WordPress pracuje s téměř každým serverem. Pokud potřebujete provést změnu, doporučujeme přečíst si následující článek od WPBeginner. Existuje několik bezplatných možností hostování WordPress.

18. Zachovává vaši stránku aktuální.

Ať už potřebujete aktualizovat svůj motiv, protože jste ho už používali příliš dlouho nebo chcete využít aktuální časové období, např. čas dovolených, existuje tisíce volných témat, ze kterých si můžete vybrat. Tímto způsobem udržujete vzhled vaší stránky WordPress zajímavý pro své zákazníky.

19. Může být použita jako členská služba.

Chcete-li pokračovat v růstu věrné fanoušci základny a možná dokonce dosáhnout další příjem, pak můžete WordPress převést na plnohodnotnou členskou stránku. Pokud vytvoříte pro zájemce o dané téma exkluzivní členskou stránku, která poskytuje obsah výhradně členům, bude to pro ně velmi užitečné. Připravujeme článek o vytváření členských sekcí a proto pokud chcete vytvořit členské stránky, měli byste se přihlásit k odběru novinek, aby vám neunikl. Odkaz na novinky

20. Plánování příspěvků.

Správa webu je mimořádně časově náročný úkol. WordPress však může uvolnit dodatečný čas tím, že vám umožní naplánovat příspěvky předem. To znamená, že kdykoliv dokončíte příspěvek, můžete jej naplánovat v průběhu času, který nejlépe vyhovuje vám a vašim zákazníkům. Například, pokud jste zjistili, že nejvíce návštěvnosti přichází na vaši stránku mezi dvěma hodinami po 13:00 v pracovních dnech, můžete naplánovat příspěvky v daném čase.

21. Skupinová zpráva.

Existuje velká pravděpodobnost, že se budete muset spoléhat na více lidí, aby vaše stránky fungovaly. WordPress si to uvědomuje a usnadnil vám přiřazení různých rolí různým osobám. Zde je shrnutí těchto rolí z WordPress Codex:
• Super Admin – někdo s přístupem k funkcím správy sítě a všem ostatním funkcím. Viz článek Vytvořit síť.
• Administrátor – někdo, kdo má přístup ke všem administrativním funkcím v rámci jedné stránky.
• Šéfredaktor – někdo, kdo může publikovat a spravovat příspěvky včetně příspěvků jiných uživatelů.
• Redaktor – někdo, kdo může publikovat a spravovat své vlastní příspěvky.
• Spolupracovník – někdo, kdo může psát a spravovat své vlastní příspěvky, ale nemůže je publikovat.
• Návštěvník – někdo, kdo může spravovat jen svůj profil.

22. Přidejte doporučení.

Přesvědčte potenciální zákazníky, aby zakoupili vaše produkty nebo služby možností přečíst si doporučení od jiných spokojených zákazníků. Tuto účinnou techniku ​​můžete přidat pomocí doplňků jako Easy Testimonials nebo Widget Testimonials.

23. Publikujte obsah jediným kliknutím.

Právě jste napsali článek nebo příspěvek blogu, který musíte okamžitě zveřejnit? Žádný problém. Po vytvoření úžasného obsahu jej můžete zveřejnit kliknutím pouze jednoho tlačítka. Kromě toho existuje i množství mobilních aplikací, které umožňují publikovat obsah ve vašem WordPress bez ohledu na to, kde se nacházíte.

24. Univerzální platforma.

WordPress má univerzální platformu. Dashboard/ovládací panel WordPress vždy vypadá stejně – bez ohledu na to, na co WordPress používáte. Nemusíte zaměstnávat odborníky nebo ztrácet příliš mnoho času snažíc se zjistit, jak používat WordPress. Ve skutečnosti může každý okamžite začít používat WordPress, kdo má nějaké všeobecné znalosti z PHP a MySQL. Pomocí takových témat, jako je např. Elementor, již není třeba napsat ani jeden řádek programu, abyste měli krásné stránky.

Reklama na ANZ / WP kurz

25. WordPress se stále zlepšuje.

Protože WordPress zaměstnává špičkové vývojáře, můžete si být jisti, že WordPress se bude neustále zlepšovat. A Taky proto, že WordPress je open source, každý vývojář může zlepšit uživatelskou přítulnost a tak vytvořit nejlepší dostupný CMS.
WordPress může být jednou z nejlepších platforem pro vaše podnikání. Od chvíle, kdy jsem před několika lety přepínal své osobní a obchodní stránky na WordPress, zjistil jsem, jak silný může být. S WordPress můžete vytvořit skoro všechno. Velmi doporučuji, abyste ještě dnes udělali první kroky ke změně!

Připravili jsme pro vás 30-ti denního průvodce/tabulku, která vám každý den ukáže, co musíte udělat.

Zdroj

Mohlo by vás také zajímat

Napsat komentář